Jeevan Rupi Mor Donga Aahe Lyrics - Jesus Sadri Song |जीवन रूपी मोर डोंगा आहे lyrics
Jesus Sadri Song |
जीवन रूपी मोर डोंगा आहे Lyrics
जीवन रूपी मोर डोंगा आहे
पाप रूपी समुद्र माझे
जीवन रूपी मोर डोंगा आहे
पाप रूपी समुद्र माझे
हिलेला डोलेला डर लागेला
प्रभु तोये लेके चला
हिलेला डोलेला डर लागेला
प्रभु तोये लेके चला
गहरा समुद्र माझे डोंगा मोर छोटका
कैसे जाबुं उस पार
गहरा समुद्र माझे डोंगा मोर छोटका
कैसे जाबुं उस पार
पानी के हलचल से डोंगा हिलेला
प्रभु तोये लेके चला
पानी के हलचल से डोंगा हिलेला
प्रभु तोये लेके चला
जीवन रूपी मोर डोंगा आहे
पाप रूपी समुद्र माझे
जीवन रूपी मोर डोंगा आहे
पाप रूपी समुद्र माझे
हिलेला डोलेला डर लागेला
प्रभु तोये लेके चला
हिलेला डोलेला डर लागेला
प्रभु तोये लेके चला
दिल अपन के पिंजरा बनाबू
हे येशु रौर के बसाबू
है रे दिया पीयो मैना लेखे
है रे दिया पीयो मैना लेखे
दिल अपन के पिंजरा बनाबू
हे येशु रौर के बसाबू
है रे दिया पीयो मैना लेखे
है रे दिया पीयो मैना लेखे
सोना केर पिंजरा रूपा केर कटोरा
सोना केर पिंजरा रूपा केर कटोरा
रखबू मोय संजय सांवराय
रखबू मोय संजय सांवराय
दिल अपन के पिंजरा बनाबू
हे येशु रौर के बसाबू
है रे दिया पीयो मैना लेखे
है रे दिया पीयो मैना लेखे
दिल अपन के पिंजरा बनाबू
हे येशु रौर के बसाबू
है रे दिया पीयो मैना लेखे
है रे दिया पीयो मैना लेखे
Jeevan Rupi Mor Donga Aahe Lyrics
Jeevan rupi mor donga aahe
Paap rupi samudar majhe (2)
Hilela dolela dar lagela
Prabhu toye leyike chalao (2)
1) Gehra samudar majhe donga mor chhotka
kaise jaabo uss paar (2)
Pani ker hulchul se donga hilela
Prabhu toye leyike chala (2)
2) Jekhan tor chela mane donga me jaat rahain
sankat aur dukh aalak (2)
sankat ker samay mein shanti dewisla
Prabhu toye leyike chala (2)
good work
ReplyDelete